Ga toch fietsen!

Ik ga inderdaad fietsen en wel het Fietserspad , dat zoveel mogelijk langs het bekende Pieterpad loopt, tussen Pieterburen en de St. Pietersberg. In september gaat het gebeuren…!!
Ik hoop met mijn drie dochters 14, 15, 16 september 2021 de route te fietsen.

Streefbedrag : Euro 40.000
Eindstand : Euro 40.333,33

Het resultaat…..

We zijn dankbaar en blij dat we met zijn allen deze missie hebben volbracht. Na een lange voorbereiding en training hebben we een fantastische dag gehad en ons doel gehaald.

We willen al onze sponosren bedanken voor het vertrouwen in ons team en de beschikbaar gestelde bedragen.

Hiernaast zie je een video van de reis die we met elkaar gemaakt hebben.

Het uiteindelijke opgehaalde bedrag is: € 40.333,33

Maak meer mogelijk

Het is dit jaar 30 jaar geleden dat ik, Johan Logtenberg ( getrouwd met Klazina, vader van Anne-Marie, Eline en Charlotte, schoonvader van Diederik en Harrald en niet te vergeten sinds een jaar opa van Jesse ), ben begonnen in de logistieke sector. Vele contacten zijn gelegd en vele landen heb ik mogen bezoeken. Een periode om dankbaar op terug te zien en om wat terug te doen voor mensen in deze wereld die het zo veel minder hebben dan ikzelf.

Daarom deze actie om samen met mijn drie dochters in drie dagen het Pieterpad te fietsen. Vanaf startpunt Pieterburen naar de finish op de St Pietersberg. Bij drie dochters en drie dagen fietsen passen ook drie doelen.

MAF – Arjan & Aartje Paas

Zij zijn dit jaar met hun gezin 10 jaar werkzaam bij MAF waar Arjan piloot is. Ze hebben o.a. gewerkt in Australië, Liberia en zijn nu in Papua Nieuw Guinea. MAF is een christelijke organisatie die vliegt naar afgelegen gebieden. Er maken zowel christelijke hulpverleners gebruik van de vluchten maar ook dokteren, zieke patiënten, en andere hulp verlenings-organisaties.

Ik steun hen omdat ik Arjan al heel lang ken en ze vanuit onze gemeente zijn uitgezonden.

Ze leven volledig van giften. Van harte aanbevolen.

Meer informatie: https://www.maf.nl/over-ons/uitgezonden-stafleden/paas/

 

De Wijkwieg

De Wijkwieg in Genemuiden bestaat 10 maanden en wil een veilige plek bieden voor moeder en kind in de fase voor en na de geboorte. Ook in Nederland is er op dit gebied grote nood en de vraag naar opvangplekken groot.

De Wijkwieg heeft mensen met specifieke kennis in dienst en werkt daarnaast met een groot aantal vrijwilligers.

Ik steun hen omdat dit een mooi lokaal initiatief is waar ik me van harte verbonden mee voel. Ieder kind zou in een veilige stabiele omgeving moeten kunnen opgroeien.

Meer informatie: https://www.wijkwieg.nl/

 

Betula Foundation – Kees van den Berk

Kees is een studievriend en is al 20 jaar actief in ontwikkelingswerk in Azië. Hij heeft 10 jaar in Vietnam gewoond en woont nu alweer 10 jaar in Thailand.

17 jaar geleden heeft hij Betula Foundation opgericht. Een stichting die met name in Vietnam kansarmen helpt met voedsel, onderdak, gezondheidszorg en onderwijs.

Ik steun hem omdat hij met zijn stichting voor velen al 17 jaar het verschil maakt. Vooral in die gebieden waar discriminatie en enorme armoede helaas aan de orde van de dag zijn.

Meer informatie: http://www.betula-asianaid.org/

 

 

Hoofdsponsor – 1500 euro

Uw logo kan groot zichtbaar op de website van de actie en andere uitingen komen indien gewenst. U sponsort alle drie doelen. Op actiedagen komt uw logo groot in beeld.

 

Project sponsor – 500 euro

Uw logo komt indien gewenst zichtbaar op met grote frequentie een banner op de website van de actie. U kunt zelf een van de drie doelen uitkiezen of uw geld wordt verdeeld over de drie doelen. Op actiedagen komt uw logo in beeld.

Sponsor – 250 euro

Uw logo komt indien gewenst op een banner op de website van de actie. U kunt zelf een van de drie doelen uitkiezen of uw geld wordt verdeeld over de drie doelen. Op actiedagen komt uw logo in beeld.

Supporter – 125 euro

Op actiedagen komt uw logo in beeld.

Betaalwijze : zie onderstaande informatie.

Bedrijven :

U kunt uw gift overmaken op rekening NL66ABNA0876 84 19 30 t.n.v. MultiModalMinds BV onder vermelding van MaakMeerMogelijk.

Indien u een factuur wenst te ontvangen kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar info@multimodalminds.com

Voor de goede orde: op genoemde rekening nummer wordt accountantscontrole toegepast zodat u er zeker van kunt zijn dat de gelden ten goede komen aan het door u gekozen doel(en).

Particulieren :

U kunt uw gift overmaken op rekening NL66ABNA0876 84 19 30 t.n.v. MultiModalMinds BV onder vermelding van MaakMeerMogelijk.

Voor de goede orde: op genoemde rekening nummer wordt accountantscontrole toegepast zodat u er zeker van kunt zijn dat de gelden ten goede komen aan het door u gekozen doel(en).

Gebruik deze QR-code om via Mollie veilig te doneren!

Doneer

 

mmm
NN = Anonieme gever bij onze sponsoren

Hoofdsponsoren

Project sponsoren

Sponsoren

+31 (0)6 86 88 44 04